Klumpers Administratiekantoor & Belastingadvies is een kantoor in Mierlo / Helmond, gericht op het midden Ė en kleinbedrijf. Daarnaast bieden wij onze diensten aan voor particulieren, verenigingen, stichtingen e.d.

 

 

Het kantoor onderscheid zich door persoonlijke aandacht voor de klant en het op begrijpelijke wijze communiceren met klanten. Alle werkzaamheden zijn afgestemd op u als klant, waarbij duidelijke afspraken worden gemaakt over wat u zelf kunt en wat wordt uitbesteed.

 

 

Klumpers Administratiekantoor & Belastingadvies begeleidt haar klanten via ťťn vaste contactpersoon.

 

 

Door de ruim aanwezige kennis en praktijkervaring zijn wij vertrouwd met de gang van zaken binnen het bedrijfsleven. Voor specialistisch werk zijn wij omringd door specialisten uit diverse disciplines. Dankzij goede samenwerking met een accountants- / belastingadvieskantoor, assurantiekantoor en financiŽle instellingen is onze organisatie in staat om aan (bijna) alle adviesbehoeften van onze klanten te voldoen.

 

 

Door de overzichtelijke platte organisatie, het efficiŽnt gebruik van kantoorautomatisering en de geringe overheadkosten kunnen wij tarieven aanbieden die vriendelijker zijn dan bij de meeste kantoren het geval is.

 

 

Na kantooruren zit voor ons het werk er vaak nog niet op. Veel van onze klanten zijn overdag druk bezet.

 

 

Onze werktijden zijn hierop aangepast.